Glemt log på?   Registrer  

Traditioner

Her hos os i Mariehøj lægger vi vægt på at have gode og hyggelige traditioner. De skal give mening for børnene, og børnene skal kunne deltage i både forberedelse og udførelse.

  • Fastelavn:Vi klipper pynt til ris og vi maler en tønde. Børnene kommer udklædte og vi slår katten af tønden ude på legepladsen. Bagefter spiser vi fastelavnsboller og får frokost.
  • Påske: Vi klipper påskepynt, som vi hænger op i børnehaven. Vi spiser en påskefrokost sammen. Maden har børnene haft med hjemmefra, så vi kan lave en lækker buffet.
  • Vi holder plantedag i maj måned. Alle børn har en plante med hjemmefra, som vi planter i vores have. 
  • Vi holder sommerfest. Alle familier kommer med et bidrag til en fælles buffet.
  • I december måned juler vi bare derudaf. Vi laver en julegave til forældrene, og vi laver julepynt til at hænge op i børnehaven. Vi holder julefest med glögg og æbleskiver. Vi holder også en bedsteforældredag i december måned. 

Derudover holder vi jævnligt kaffemik og morgenmad sammen med vores familier. Et par gange om året er der en fælles arbejdslørdag for forældrene, hvor de kommer og hjælper med forskellige opgaver i forhold til vedligeholdelse af børnehaven  Vi holder selvfølgelig forældremøde en til to gange om året. Det er vigtigt for os at understrege, at når man begynder i Mariehøj, så træder man ind i et fællesskab.