Glemt log på?   Registrer  

Historie

Børnehaven Mariehøj er oprettet i 1956 af vores første leder Ulla Pedersen. Dengang var det en lidt mindre børnehave med 26 børn

Ulla boede selv på første sal i vores hus, og hun er absolut det, man kalder for en ildsjæl. Hun lagde linien og dannede grundlaget for de værdier, som stadigvæk lever i børnehaven. Ulla havde styr på tingene og som det hjertelige menneske, hun er, så gik hun gerne den ekstra mil for at hjælpe et barn eller en familie. Ulla kommer stadig i huset, og det er altid en fornøjelse at få besøg af hende. 

Børnehaven  erhvervede sig en meget stærk profil i lokalsamfundet gennem sit arbejde for det gode børneliv. Sådan er det stadigvæk i Mariehøj i dag; vi gør gerne det ekstra, der skal til for at fremme trivslen for vores børn og familier.

Da Ulla gik på pension og fraflyttede huset, overgik ledelsen til Agnete, som stod for den pædagogiske linie frem til 2019. I den periode, hvor Agnete var leder, ændrede børnehaven status fra at være selvejende til at være en privat institution. Alt dette kom i stand efter en massiv indsats fra bestyrelse og forældre.

Derefter kom Susan som er vores nuværende leder. Hun holder fast i de gode og levende værdier samtidig med, at hun sørger for at holde børnehaven ajour med nye pædagogiske tiltag. Selvom vi har hjemlig hygge, så er vi en moderne institution, der arbejder efter de metoder, der giver børnene muligheder i vores samfund.